søndag, desember 09, 2018

Sweet Point Studio ble offisielt åpnet – Kulturhusmagasinet

Scene1 29 november 2018 JOHN BERGE

Det søte lydlivet har fått en ny dimensjon hos Audiens Norge. – Sweet Point Studio er en milepæl i firmaets historie, sier daglig leder og gründer Thorbjørn Danbolt.

Fredag 23. november 2018 – bare et knapt halvår etter at planene ble presentert hos Scenemagasinet – sto det unike demo-lytterommet klart til innvielse.
Blant hedersgjestene var blant annet seniorrådgiver Magne Skålevik fra Brekke & Strand og fagansvarlig Tor Halmrast fra Statsbygg.Sweet Point Studios – et 250 kvadratmeter stort rom for preproduksjon, kurs, demo og øvelser – og det første i sitt slag i hele Norden.
Prosjektleder Jo Wang i Audiens Norge er en av landets ledende fagmenn innen feltet.
– Vi har jobbet på spreng med å bli ferdig – i fjorten dager nå, «twenty-four-seven». Det er en lettelse å være ferdig, sier han og smiler bredt.
Han mener at Audiens Norge er et entusiastbasert firma, selv om man selvsagt må gå med overskudd for å kunne drive virksomheten.
– Fokuset er ikke bare på profitt. Vi er alle genuint interessert i det vi jobber med. Jeg opplever entusiasmen hos oss alle som ekte. Vi opptatt av lyd, sier Wang.

På åpningsdagen var det først demonstrasjoner og foredrag.
Siden ble det middag, rockekonsert og fest!
les mer her!