mandag, april 04, 2016

Walter Isaacson på amazon audibleDet startet med at jeg hadde lyst å høre lydbøker når jeg gikk tur.
Så valgte jeg biografien om Albert Einstein på amazon sin audible plattform.
Det ble en meget positiv erfaring og da var det helt naturlig å se på andre bøker skrevet av, Walter Isaacson. 
The Inovators: How a group of Hackers, Geniuses, and Geeks Created the Digital Revolution ble mitt neste valg. En bok han jobbet med i over 10 år. Og her var det "voksenopplæring" for en på min alder. En utrolig histore som starter rundt 1820 og helt frem til dags dato. Supert lest av, Dennis Boutsikaris. Det er også en bok som trigger nysgjerrighet på å få vite mer om temaet: The Digital Revolution. Fortsettelsen ble derfor biografien, Walter Isaacson har skrevet om Steve Jobs: Å få komme så tett på personen, Steve Jobs, og prosessene som skapte produkter vi ikke var klar over at vi hadde behov for er en lærdom jeg gjerne skulle hatt tidligere. Men historien er like god selv om jeg er 72. Helt til slutt må jeg nevne, i samme kategori: 
Elon Musk: Tesla, SpaceX, and The Quest for a Fantastic Future av Ashlee Vance

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar