søndag, november 22, 2015

Casa Lella Velez de Malaga

Inngangen til, Casa Lella, midt i byen Velez de Malaga. Selv om inngangen er fin så er det som så mange andre spanske hus når du går inn gjennom døren at de gode ting åpenbarer seg.
Her er et sitat fra en omtale i, tripadvisor:
"The house has a cocoon like ambience since it opens up towards the courtyard where we languish during afternoons and enjoy lengthy meals with friends at night. The house is so big so the family may separate into different activities as chatting in the roomy kitchen/dining room, watching television upstairs or just hanging out in the roomy top floor room."
Les hele omtalen, her!
Vi var hele familien, 8 personer, på en lang weekend og hadde hele huset til disposisjon sammen med Anette og Jonas. Huset er stort, hele 3 etasjer med et gedigent fellesrom i tredje etasje. Omtaler av huset finner dere på både, tripadvisor, linken over og Airbnb, linken under:
Bestill opphold på Airbnb, her!
Vertskapet, Anette og Jonas, er helt uvurdelig i planlegging av turen til Velez og Malaga regionen. Deres kunnskap  og engasjement om lokale spesialiteter innen mat, drikke og historiske lokaliteter er stor og dyptgående. 
Det går helt fint å spørre om de kan være guider på spesielle turer, eller i Malaga, den nærmeste store byen. Vi kommer garantert tilbake og det er en stor glede å kunne anbefale alle våre venner som skal til dette området av Spania å benytte seg av Casa Lella's hus og vertskapets gjestfrihet.
Bilder fra vår tur, klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar