lørdag, september 12, 2015

En egghistorie med YouTube videoer

Historien om egg startet, egentlig, i forrige uke da May og jeg kjørte opp mot Selbu og oppdaget denne eggautomaten , ca 5 km, fra Hell opp mot Selbu. Vi måtte selvsagt prøve den ut. Helt magisk! 
http://julsethostre.no/...her er det også et kart
Sånn ble jeg i "eggmodus" og hele denne uka har jeg ofte kommet over temaet, egg. Se for eksempel innlegget på fb om en god venn, Runar Sørli, som har 7500 frittgående, virkelig utegående, høner...klikk her!
Idag var jeg på åpningen av "Jossa mat og drikke" i 2 etg over Restaurant Credo. Der var det fantastiske smørbrød, en av dem hadde sild og rømme med en eggeplomme på toppen. Men det var ikke en rå men kokt. Heidi Bjerkan forklarte at den var kokt i olivenolje på svak varme over tid. 
Når jeg ikveld gikk igjennom min mailboks fant jeg 4 YouTube videoer med eggoppskrifter, blant annet også den Heidi fortalte om, fra forskjellige kjente kjøkkensjefer, sjekk ut her!