onsdag, august 22, 2012

Olivenolje Gaveesker

Olivenoljen fra Castillo de Canena er kåret til verdens beste olivenolje i klassen, monokultur. Det betyr, olivenolje produsert av bare en type oliven. Det er den beste egenskapen ved Castillo de Canenas, extra virgin olivenoljer. De blander ikke flere typer oliven, som er vanlig fra andre olivenoljeprodusenter. 
Picual og Arbequina er oliventypene Castillo de Canena  produserer sin extra virgin olivenolje, Reserva Familiar. Den kan du kjøpe i gaveeske: 
1 fl. 0,5 ltr. Picual, gulltopp 
1 fl. 0,5 ltr. Arbequina, sølvtopp
Kr.398,-Gaveeske med: 
1 flaske, 0,5 ltr. Arbequina, sølvtopp 
1 flaske, 0,5 ltr. Picual, gulltopp
First Day of Harvest. Kr.498,-
Les mer om Castillo de Canena sine extra virgin olivenoljer på:
EMV Gourmet Blog

Gaveeske med 1 flaske, 0,5 ltr. Arbequina med sølvtopp og 1 flaske, 0,5 ltr. Picual. First Day of Harvest. 1 flaske Early Royal. Oliventypen som nesten var utdødd, men er restituert av Castillo de Canena i et samarbeidet med Universitetet i Jaen. kr.598,-

Castillo de Canenas Horizontal Tasting er resultatet av 
olivens utvikling i de forskjellige stadier til det blir kvaliteten: Extra Virgin Olive Oil. Vi følger Arbequina oliven fra akkurat det samme treet på Castillo de Canenas eiendom, i tre forskjellige utviklingstrinn, med forskjellige smaker.
Oktober - November - Desember. Da kan vi både se på fargen å smake de forskjellige modningsstadier. Fra grønn og fruktig i oktober, til gylden og mere sødme i november. Desember den fyldige og søte olivenoljen som passer til desserter. Tre forskjellige stadier. 
Castillo de Canenas Horizontal Tasting. kr.798,-5 ltr Extra Virgin Olivenolje i 5 ltr. Bag in Box - BIB - tappekran. Bevarer olivenoljens kvalitet og er praktisk i bruk. kr.398,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar