onsdag, juni 22, 2011

Hva er Chromebook


Chromebook er utviklet for personer som ønsker en raskere, tryggere og sikrere nettopplevelse, uten problemene som vanlige datamaskiner medfører. Chromebook inneholder Chrome-operativsystemet, som er spesielt utformet og optimalisert for nettet. Dette er noen av funksjonene som gjør at Chromebook skiller seg ut:
hastighetUmiddelbar tilgang til nettet.
Chromebook starter på åtte sekunder og gjenopptar økten umiddelbart fra hvilemodus. Nettstedene du bruker oftest, lastes inn raskt og kjører problemfritt, med full støtte for de nyeste nettstandardene og Adobe Flash. Det aller beste: Chromebook er utviklet for å bli raskere over tid, når nye oppdateringer lanseres.
tilkoblingAlltid tilkoblet.
Nå kan du være på nettet hjemme, utendørs eller mens du pendler til jobben. Chromebook gjør det enkelt å komme på nett, hvor og når som helst via Wi-Fi og mobilt bredbånd (hvis inkludert).
oppdateringerSamme opplevelsen overalt.
Alle programmer, dokumenter og innstillinger lagres trygt i Google-kontoen din. Dermed mister du aldri informasjonen din, selv om du skulle miste datamaskinen.
oppdateringerFantastiske programmer.
Liker du å lytte til musikk, spille spill eller redigere bilder? Du kan gjøre dette og mer takket være millioner av programmer på nettet. Prøv de nyeste programmene ved å gå til Chrome Nettmarked eller ved å skrive inn en nettadresse.
gjestesurfingVenner lar venner logge seg på.
Del Chromebook med familie og venner. De kan logge seg på sin egen Google-konto og få tilgang til egne Chrome-innstillinger, programmer og utvidelser. Hvis de vil surfe midlertidig på nettet, kan de også bruke funksjonen for gjestesurfing for å surfe privat. Uansett alternativ vil ikke andre som bruker din Chromebook, få tilgang til dine e-postmeldinger og personlige data.
synkroniserAlltid dagfersk.
Chromebook blir bare bedre og bedre med tiden, i motsetning til vanlige datamaskiner. Når du slår den på, oppdatererden seg selv automatisk. Alle programmene holder seg oppdaterte, og du får den nyeste og beste versjonen av operativsystemet uten at du trenger å ofre det en tanke. Aldri mer irriterende oppdateringsmeldinger.
sikkerhetInnebygd sikkerhet
Chromebook kjører det første operativsystemet som er utformet med tanke på forbrukerne, og som i alle ledd forsvarer brukerne mot stadige angrep fra skadelig programvare og virus. Alle nettsider og programmer kjører i et beskyttet miljø. Hvis du besøker en infisert side, kan den dermed ikke påvirke andre faner, programmer eller annet på datamaskinen.